top of page

Videograful pregătiri pentru ziua nuntii

Actualizată în: 6 ian. 2023

Sebastian Sima fotograf din arad

Servicii profesionale Foto Video


1. Întâlnește-te cu cuplul în prealabil pentru a discuta despre așteptările lor și a-i cunoaște: înainte de a te scufunda și de a începe să înregistrezi ziua nunții lor, fă-ți timp pentru a cunoaște cuplul și a discuta despre așteptările lor pentru ziua respectivă. Întrebați-i despre povestea lor de dragoste, ce fel de fotografii și-ar dori și ce momente sunt cele mai importante pentru ei.

2. Pregătiți-vă echipamentul: asigurați-vă că aveți toate echipamentele necesare împachetate și gata de plecare cu o zi înainte. Aveți o listă cu fotografiile pe care trebuie să le faceți și un plan de rezervă în caz de vreme rea sau orice alt incident nefericit.

3. Ajungeți devreme la locul de desfășurare: Sosirea devreme vă va oferi timp să explorați locul și să găsiți cele mai bune unghiuri pentru fotografii înainte de sosirea oaspeților. Acest lucru va permite, de asemenea, timp pentru a configura orice fire sau lumini de care ați putea avea nevoie.

4. Capturați toate detaliile: luați în considerare micile detalii, cum ar fi rochia de mireasă, decorațiunile, florile și configurația generală

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page