top of page

Calculează bugetul pentru nunta

Sima Sebastian fotograf din arad

Servicii profesionale Foto Video


Cum se calculează bugetul pentru nuntă pentru toate serviciile Există mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când creați un buget pentru o nuntă. Unele dintre elementele cheie de inclus în buget sunt: Locul de desfășurare: aceasta va fi probabil cea mai mare cheltuială pentru nunta ta, deoarece va determina stilul general și sentimentul evenimentului tău.

Catering: aceasta include mâncarea și băuturile pentru nunta dvs., precum și orice închiriere (de exemplu, mese, scaune, lenjerie de pat). Fotografie și video: Angajarea unui fotograf și videograf profesionist este importantă pentru a surprinde amintirile zilei tale speciale.

Flori și decorațiuni: acestea includ florile pentru buchete, butoniere, piese centrale și alte decoruri. Muzică: Aceasta poate include un DJ sau o trupă live pentru recepție, precum și muzicieni pentru ceremonie. Transport: Va trebui să aranjați transportul pentru petrecerea de nuntă și, eventual, pentru invitați. Ținuta: aceasta include rochia de mireasă, smokingurile și rochiile de domnișoară de onoare. Verighete: Nu uitați să faceți bugetul pentru verighete! Favoruri: mici cadouri pentru oaspeții tăi, pe care să le ia acasă ca amintire a zilei tale speciale. diverse: Alte cheltuieli de luat în considerare includ invitațiile, un organizator de nunți și orice servicii suplimentare (de exemplu, coafură și machiaj). Pentru a crea un buget, începeți prin a determina bugetul total disponibil și apoi alocați fonduri fiecărei categorii în funcție de prioritățile dvs. Poate fi util să folosiți o foaie de calcul pentru a vă urmări cheltuielile și pentru a vă asigura că rămâneți pe drumul cel bun.


Numărul invitaților determina direct și prețul pentru serviciile foto video , dj formație și lumini , cu cât sunt mai mulți invitați la eveniment , cu atât aceste costuri se împart în mai multe direcții, ele fiind mai accesibile .

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page