top of page

Cum îți alegi locația unde sa faci poze în ziua nunții ținând cont ca ai doar 45 de minute alocate


Sebastian Sima

Cum îți alegi locația în care să faci pozele în ziua nunții ținând cont ca ai la dispoziție 45 de minute Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când îți alegi locația pentru sesiunea foto în ziua nunții, mai ales atunci când ai doar 45 de minute la dispoziție. În cele ce urmează îți voi oferi câteva sugestii de aspecte de luat în calcul:

Locația ceremoniei și a recepției - Dacă ceremonia și recepția nunții au loc în locații diferite, ia în considerare să alegi o locație care este la jumătatea drumului între cele două locații. Astfel, vei economisi timp și te vei asigura că vei ajunge la recepție la timp.

Vremea - În funcție de vreme, poți alege o locație interioară sau exterioară. Dacă este o zi însorită și frumoasă, o grădină sau un parc pot fi locații ideale pentru fotografii, în timp ce dacă este o zi ploioasă sau înnorată, ar trebui să alegi o locație interioară, cum ar fi un muzeu sau o bibliotecă.

Interesele personale - Gândește-te la interesele personale ale cuplului și încercați să găsiți o locație care să se potrivească cu ele. Dacă sunt pasionați de artă, o galerie poate fi o locație potrivită, în timp ce dacă sunt pasionați de natură, o plajă sau un parc natural ar putea fi mai adecvate.

Traficul - Alege o locație care este ușor accesibilă și nu implică o distanță prea mare de parcurs cu mașina. În plus, ia în considerare și traficul din zona respectivă și evită să alegi o locație care ar putea fi aglomerată în ziua nunții.

Rezervă locația în avans - Asigură-te că ai rezervat locația înainte de ziua nunții pentru a evita orice probleme sau neplăceri.

Sper că aceste sugestii te vor ajuta să îți alegi locația potrivită pentru sesiunea foto în ziua nunții.

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page